

AIM-Progress - APAC Hub Supplier Event: Malaysia Supply Chains Sharing Accountability for Human Rights

When: Monday 4 September – 9pm - 5pm Where: Aloft Kuala Lumpur Sentral Hotel, Malaysia Hotel

This event is for Malaysian businesses supplying to AIM-Progress <u>members</u>. The event will provide you the opportunity to showcase your efforts, gain new insights and share your unique experience on how responsible sourcing could do better for Malaysia.

Draft Agenda

Time	Agenda Item
8:00am - 8:25am	Registration
8:30am - 8:50am (20 minutes)	AlM-Progress Member - Senior Representative - Unilever AlM-Progress - Yael Fattal Lariccia Facilitation by Aarti Kapoor - Embode - Executive Director
8:55am - 9:45am (50 minutes)	Facilitated Panel – Exploring pre-departure and post-arrival orientation for migrant workers Introduction of the Ganapati Initiative, a project focused on responsible recruitment in Malaysia, followed by a facilitated dialogue with a Malaysian supplier and recruitment agency where each participant will share their approach and perspective through a Q&A format. Overview by Embode (15 mins) Sharing practice by Ganapati member supplier (15 mins) Sharing practice by a Ganapati member recruitment agency (15 mins)
9:50am - 10:30am (40 minutes)	Plenary Training Session - Ganapati Initiative Subject: Labour sending countries regulatory framework for foreign workers (tbc)
10:30am - 10:55am	Break (25 minutes)
11:00am - 12:20pm (1 hr and 20 minutes)	Plenary Training Session - Ganapati Initiative Subject: Labour sending countries regulatory framework for foreign workers
12:30pm - 1:30pm	Lunch (1 hour)



1:35pm - 2:25pm (50 minutes)	Supplier Experiences in Responsible Sourcing: Panel Discussion A panel discussion hearing from three supply chain actors on challenges and opportunities in increasing HRDD requirements from buyers. Potential focus of discussion on: How audits work and how they don't How to align purchasing practices with HRDD Supplier-Buyer Relationships
2:30pm to 3:30pm (1 hour) • 30 minutes conversation; • 5 minutes to prepare report back to other groups; • 5 minutes return to plenary room; • 4 minutes presentation per group (20 mins in total)	 Recruitment fees and related costs - what should the Employer pay for?
3:30pm - 3:55pm	Break (25 minutes)
 4:00pm - 5:00pm (1 hour) 30 minutes conversation; 5 minutes to prepare report back to other groups; 5 minutes return to plenary room; 4 minutes presentation per group (20 mins in total) 	 Purchasing Practices - are they aligned with HRDD? Upstream transparency in supply chain tiers - how much do you understand about where you source from?
5:00pm - 5:20pm (20 minutes)	Summarisation, Actions and Agreement - Embode Aarti Kapoor Key highlights share of the day, particularly the breakout sessions Next steps
5:20pm to 5:30pm (10 minutes)	Closing Remarks AlM-Progress or Member Senior Representative